Підписатися на RSS

День учителя

Щороку золотої осінньої пори приходить на нашу землю чудове свято – День працівників освіти. Учитель – це покликання і важка щоденна праця. У вчительських руках доля кожної особистості і доля держави. Педагоги формують її людський потенціал: готують до життя майбутніх учених і хліборобів, лікарів і винахідників, урядовців і дипломатів. Учитель вчить сприймати нове і пам’ятати наше коріння. В Україні шанобливе ставлення до вчителя, викладача, вихователя, наставника є доброю традицією. Видатний педагог К. Д. Ушинський казав: «Учитель – це життєдайний промінь сонця для молодої душі, який нічим замінити неможливо». Ці слова і сьогодні дуже точно передають наше уявлення про людей почесної, гуманної і одночасно нелегкої професії.

Нехай ніколи не згасне народна любов до вчителя!

Шановні колеги! Зі святом! Відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

Хай думка ваша квітне барвінково,

Хай творчості не змовкнуть ручаї…

… здоров’я Вам і днів побільше веселкових,

Щоб учням серця дарувати свої!

Дорогой Учитель! Вам желаем счастья!

Мира и достатка, света и добра!

Пусть всегда и всюду рядом радость будет!

В жизнь пусть воплотится лучшая мечта!

Годы пусть сплетаются из мгновений ярких,

Светлых и прекрасных, полных чистоты!

За тепло душевное пусть судьба подарит

Океан везенья, море доброты!

Традиційно учні готують концертну програму для працівників школи – радують піснями, запальними таночками, літературним читанням, а також готують сюрпризи.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.