Підписатися на RSS

Майстер-клас "Виготовлення ляльки-травниці"

Лялька-мотанка – це чудовий український сувенір, прикраса для інтер’єру, екологічно чиста і приємна іграшка, яка не має конкуренції.

Такий подарунок-оберіг несе в собі історію та власний характер. Кожналялькає унікальною та неповторною і розкриває свій зміст, це частинка нашої України, її історії, культури і традицій.

Виготовлення ляльки-мотанки тренує витримку і допомагає розслабитись від впливу буденних проблем, відпочити.

Неодноразово Сахнюк Світлана Іванівна – керівник гуртка «Народна іграшка» проводить майстер-класи по виготовленню ляльки-мотанки для учнів школи та їх батьків, для колег школи та міста.

11 лютого відбулося відкрите заняття для педагогічних працівників по виготовленню ляльки-травниці. Вона наповнена запашними лікарськими травами. Ляльку треба пом’яти в руках - і кімнатою рознесеться трав’яний дух ароматних лікарських трав (м’яти, меліси, лаванди, календули, полину, липи…), який відгонить усі хвороби, очищає в будинку повітря. Ляльку можна закріпити над ліжком дитини, дати їй погратись. Цей оберіг можна залишити хворому для одужання.

Від ляльки йде тепло, як від турботливої господині.

Трава в ляльці міняється раз у два роки, що до­помагає оберегу вчасно проганяти хвороби й постійно працювати на повну силу.

Ця лялечка дуже корисна. У травах містяться ефірні масла, які добре впливають на людину, знімають втому та роздратування і піднімають настрій! До речі, міцний сон Вам гарантований! Травниця – прекрасний подарунок друзям, рідним і близьким.

/Files/images/lyalka-motanka/1.jpg/Files/images/lyalka-motanka/2.jpg/Files/images/lyalka-motanka/3.jpg/Files/images/lyalka-motanka/4.jpg/Files/images/lyalka-motanka/5.jpg/Files/images/lyalka-motanka/6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 627

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.