Підписатися на RSS

«Колаж здоров’я»

Ідея здорового способу життя проходить у початковій школі крізь усі навчальні предмети. Учні засвоюють правила дорожнього руху для пішоходів, правила безпечної поведінки вдома, у школі, на вулиці, у громадських місцях, серед природи, здобувають знання щодо особистої гігієни.

Здоров’язберігаючі ідеї інтегруються в усі навчальні предмети. На уроці трудового навчання учні 4-А класу (класний керівник Сахнюк Світлана Іванівна) під час вивчення теми «Колаж. Поняття про колаж. Комбінування різноманітних матеріалів для створення композиції-колажу. Практична робота. Виготовлення сюжетної композиції-колажу за власним задумом. «Колаж здоров’я» четвертокласники у групах та індивідуально створювали й презентували в медіатеці школи колажі «Ось що я роблю, аби бути здоровим…».

Діти вкотре впевнились, що найдорожчим скарбом, яким нагороджує людину природа від народження і на довгі роки життя, є її здоров‘я. Це справді незрівнянне багатство, яке необхідно не просто надійно берегти, а й повсякчас примножувати. А той, хто його розтринькує з дитинства, залишається без майбутнього.


/Files/images/kolaj_zdorovya/1Ко.jpg/Files/images/kolaj_zdorovya/2Ко.jpg/Files/images/kolaj_zdorovya/3Ко.jpg/Files/images/kolaj_zdorovya/4Ко.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.